Klussenbedrijf-Arnhem VOF
Uw Partner voor al uw werkzaamheden

 

 

Welkom op de website van Klussenbedrijf-Arnhem VOF 

Klussenbedrijf-Arnhem VOF is de betrouwbare partner voor al uw klussen in en aan uw huis in de regio arnhem maar ook ver daar buiten. Wij hebben onze meer als 25 jaar ervaring opgebouwd in de bouwsector in het binnen en buitenland, met name particulieren maar ook voor bedrijven en zijn daarom zeer competent om uw opdrachten met veel zorg en precisie uit te voeren .Klussenbedrijf-Arnhem VOF is niet zo maar een klussenbedrijf maar een gediplomeerd en gespecialiseerd bedrijf en vertrouwde partner voor de afwerking binnen en buiten.U kunt bij Klussenbedrijf-Arnhem VOF terecht voor deskundig advies voor buiten onderhoud ,afwerking van wanden en vloeren tot en met de veredeling van uw woonruimte met op maat gemaakte moderne houten jaloezieën .

Klussenbedrijf-Arnhem verkoopt en levert met ons bedrijf Floorhouse-bv arnhem laminaat,klik pvc en lijm pvc vloeren incl. rondom compleet legservice.

Klussenbedrijf-Arnhem VOF verzorgt ook diverse activiteiten wat betreft in en exterieur zoals rolluiken,terras overkappingen,kunststof kozijnen,zonwering voor binnen en buiten en decoratieve shutters aanbieden. Dit alles uit eigen assemblage en service.                                      Vloeren Actie Klussenbedrijf-Arnhem vof