Klussenbedrijf-Arnhem VOF
Uw Partner voor al uw werkzaamheden

Over ons

Klussenbedrijf-Arnhem VOF is een dynamisch bedrijf met de nodige kennis en diploma's voor al uw werkzaamheden.Wij hebben onze meer als 36  jaar werk ervaring en expertise opgebouwd in het binnen en buitenland met name benelux en duitsland.

Door de nauwe samenwerking met leveranciers en producenten voor de gehele afbouw van plafond tot pvc vloeren zijn wij in staat om met een duidelijke offerte en know how de werkzaamheden naar te tevredenheid en exact uit te voeren .


Klussenbedrijf-Arnhem VOF is gespecialiseerd en gediplomeerd in schilderwerken en de afwerking van wanden en vloeren aller art. Zo kunt U bij ons terecht voor buitenschilderwerk, strak afgewerkte wanden in uw woning ,het egaliseren van vloeren en leggen van eenvoudig laminaat tot exclusieve visgraat vloeren die wij ook zelf verkopen en aanleveren .Ook adviseren en leveren wij binnen zonwering op maat gemaakt, zoals moderne houten jalouzieen in verschillende uitvoeringen en kleuren .Het voordeel hiervan is maar een aanspreek partner te hebben voor de gehele afwerking van uw woning.